... Mini weekend quiz!





Quiz : Ποιά είναι η κυρία της φωτό και ποιός ο κύριος δίπλα της;  Αφήστε τις απαντήσεις/σχόλια σας κάτω από το ποστ ;)

Η φωτογράφηση έγινε στα studio της aRTi, αποκλειστικά για τις ανάγκες του blog και ευχαριστούμε το μανιώδη συλλέκτη(που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) για την παραχώρηση.


Σχόλια

  1. Η Φρίντα Κάλο σίγουρα! Ο κύριος, για Ντιέγκο Ριβέρα μου φαίνεται πολύ λεπτός. Όσο για τη ομορφιά τους συναγωνιζονται τον Vincent!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/15

    Τα κατάλοιπα του αναθεωρητισμού. Αυτά να μην είχατε εσείς οι κομμουνιστές...

    xilokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sofia Saltamara, σας δίνω ένα στοιχείο. Η φωτό είναι αναπαράσταση κλασικής φωτό της Φρίντα με τον Ντιέγκο( που απουσιάζει από τη δική μας φωτογράφηση), τη γυναίκα του κυρίου και τον κύριο που ψάχνουμε! Όσο για τον xilokopo, κάτι ξέρει αλλά δεν μαρτυράει -όπως καταλαβαίνω από τα μισόλογα στο σχόλιο του. :) ... Keep searching!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. George Roubien έχετε απόλυτο δίκιο! Επιτέλους, κάποιος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ. :-) Και ιδού το σκεπτικό μου: Δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ξέρω όμως ότι ο Τρόσκυ είχε καταφύγει εξόριστος στο Μεξικό και ότι είχε σχέσεις με το ζεύγος Κάλο-Ριβέρα. Επίσης στην ταινία " Φρίντα " (2003) της Τζούλι Τέιμορ, ο Τζέφρι Ρας που υποδυόταν τον Τρόσκι είχε μια εμφάνιση που έμοιαζε με αυτή της κούκλας. Και ιδού...

      Διαγραφή
  5. Και έτσι εξηγείται γιατί κανείς δεν έχει αναγνωρίσει στο κουκλάκι τον Τρότσκυ. ... Μοιάζει πιο πολύ με τον Τζέφρι Ρας! Θα επανέλθω με νέο ποστ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ιστορικό "τρίο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως δεν είδα το σχόλιο του xilokopou, το οποίο ίσως και να με υποψίαζε, ούτε την πολύτιμη βοήθεια σας... Και μόνο όμως που διάβασα το όνομα Τρότσκι μέσω Facebook μου ειναι αρκετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Share your opinion

Δημοφιλείς αναρτήσεις